ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτες και καλύτερες!


Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε 8-7 της Ντουναϊσβάρος έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς και κατέκτησε την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου.

 

Καρδιά και χαρακτήρα κορυφαίου ευρωπαϊκού συνόλου εμφάνισε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στην ισχυρή Νταουνασβάιρος θριαμβεύοντας 8-7 στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στο ντέμρπι της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης του τρίτου προκριματικού ομίλου.

Μία επιτυχία, που έδωσε τη δυνατότητα στις «ερυθρόλευκες» να κλειδώσουν την πρωτιά και να αντιμετωπίζουν με ακόμη μεγαλύτερες προοπτικές το κυνήγι της πρόκρισης για το Final-4!

Το συγκρότημα του Χάρη Παυλίδη έδειξε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, υπομονή, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, μίλησε η ψυχή, το μυαλό και η καρδιά της μεγάλης ομάδας με πολύ σπουδαίες παραστάσεις στην Ευρωλίγκα, που έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός.

Το πρώτο οκτάλεπτο βρήκε τον Θρύλο να προηγείται με 3-2 των Ουγγαρέζων χάρη σε τέρματα των Μπιανκόνι, Ασημάκη και Μαργαρίτας Πλευρίτου.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στο δεύτεορ οκτάλεπτο, όταν και βρέθηκε να προηγείται  5-2 με τα τέρματα των Σμιτ και Μπιανκόνι, αλλά δύο ολιγωρίες της άμυνας επέτρεψαν στις φιλξενούμενες να μειώσουν σε 5-4 και να κλείσουν το πρώτο μέρος με αυτό το σκορ.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ακολούθησε θρίλερ.

Η Αβραμίδου έγραψε το 6-4, αλλα΄δύο αναπάντητα τέρματα της Ντουναϊσβάρος έφεραν το 6-6.

Ο Ολυμπιακός στην τέταρτη περίοδο πήρε εκ νέου προβάδισαμα δύο τερμάτων με τις Ασημάκη και Μπιανκόνι, όμως οι Ουγγαρέζες μείωσαν σε 8-7 με την Στάγκτερ 2’38’’ πριν το τέλος, αλλά τίποτε παραπάνω.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 1-2, 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπιανκόνι 3, Ασημάκη 2, Μ. Πλευρίτου, Σμιτ, Αβραμίδου.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button