ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Πρώτα αθλητές, μετά πρωταθλητές

Με απόλυτη επιτυχία και μαζική συμμετοχή του κόσμου ξεκίνησε την Παρασκευή στο Παπαστράτειο, η Κολυμβητική ημερίδα «Πρώτα αθλητές & μετά πρωταθλητές» την οποία διοργανώνει ο Ολυμπιακός για τρίτη συνεχή χρονιά. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση λαμβάνουν μέρος συνολικά 1.500 αθλητές αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών, προερχόμενοι από περισσότερους από 50 συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Από πλευράς Ολυμπιακού το παρών δίνει σύσσωμο το αγωνιστικό και προαγωνιστικό τμήμα. Ο τεράστιος Σπύρος Γιαννιώτης έδωσε το παρών στην έναρξη των αγώνων ενώ για μια ακόμη χρονιά υπήρχε βάθρο 8 θέσεων, μια καινοτομία στα χρονικά όλων των αθλημάτων που πρώτος έφερε ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα.

Ο εισαγωγικός χαιρετισμός!

Η Κολυμβητική ημερίδα ξεκίνησε με τον ακόλουθο χαιρετισμό που εκφωνήθηκε από τα μεγάφωνα: «Κυρίες και Κύριοι καλησπέρα,

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π και το τμήμα κολύμβησης σας καλοσωρίζουν για 3η συνεχή χρονιά στην κολυμβητική διοργάνωση προαγωνιστικών & αγωνιστικών κατηγοριών ” Πρώτα αθλητές & μετά πρωταθλητές ”

‘Εχουμε την χαρά και την τιμή να είναι σήμερα κοντά μας ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. κος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κος Μιχάλης Υδραίος,  ο ταμίας του Ολυμπιακού κος Δημοσθένης Λαζαρίδης, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και  έφορος του τμήματος κολύμβησης κος Γιώργος Παπαδόπουλος,  ο προπονητής της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, ο manager της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά  κος Νίκος Μαντούβαλος και ο επίσης Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πειραιά  κος Γρηγόρης Καψοκόλης και ο έφορος της ιστιοπλοΐας κ. Γρηγόρης Δέδες.

Χορηγοί και υποστηρικτές της διοργάνωσης αυτής είναι:

1.    Η εταιρεία KTEO AUTOVISION ΛΕΩΦ.ΘΗΒΩΝ

2.     Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Πρότασις

3.    Το μπουγατσοπωλείο το Εργαστήρι

4.     Η Σχολές Οδηγών Λέων

5.     Η εταιρεία Can

6.     Η εταιρεία POOL SPORT

7.     Η εταιρεία Novoville

8.     Η εταιρεία Olympus

9.  Η εταιρεία Red Store

10.  O Οργανισμός Safe Water Sports

11.  H εταιρεία Σκουντούφληδες

12.  Η Ψαροταβέρνα “ ο Γιάννης “

13.  Η εταιρεία Instagraph

14.  Το Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας “ΛΑΕΡΤΕΙΟΝ”.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή τους

Ευχαριστούμε ακόμη τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κο Μιχάλη Κουντούρη, τα μέλη του Δ.Σ,  την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τον Πρόεδρο της κο Βαγγέλη Μαρινάκη , την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τους Προέδρους κ.κ. Αγγελόπουλους , τους συνδέσμους της Θύρας 7, τους φιλάθλους και όλα τα μέλη μας για την αμέριστη στήριξή τους, καθώς επίσης και την Διοίκηση του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Ευχαριστούμε τέλος και όλους εσάς, και ιδιαίτερα τους Συλλόγους της επαρχίας, που μας τιμάτε και φέτος με την παρουσία σας».

Ακολούθησε ο σύντομος χαιρετισμός του Επίτιμου Προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. κ. Λεωνίδα Θεοδωρακάκη ο οποίος κήρυξε την έναρξη των αγώνων και στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρώτη απονομή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button