ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πρότυπό μου ο Τουρέ”

Πανευτυχής που βρίσκεται στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο novasports ο Μαντί Καμαρά, με τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού να μιλάει επίσης για την παρουσία του στην εθνική ομάδα της Γουινέας, την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων», ενώ μίλησε και για το πρότυπό του, τον Γιάγια Τουρέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πως ήταν το ταξίδι και η εμπειρία σου με την Εθνική ομάδα; Διαβάσαμε ότι έπαιξες καλά και κολακευτικά σχόλια από τον Τύπο της χώρας σου.

«Ήταν όλα καλά και πήγαν όλα καλά για εμένα. Είμαι περήφανος που κατάφερα να εκπροσωπήσω την Εθνική ομάδα της χώρας μου άξια και θα κάνω τα πάντα για την Εθνική μου ομάδα».

Μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, έχεις παίξει στην Εθνική σου ομάδα, είσαι βασικός στον Ολυμπιακό και ο κόσμος σε υποστηρίζει. Πως τα αισθάνεσαι όλα αυτά;

«Νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος εδώ από την πρώτη ημέρα που βρίσκομαι στην ομάδα. Δουλεύω καλά και θα έκανα τα πάντα για να συνεχίσω έτσι και να δίνω χαρά στους φιλάθλους οι οποίοι μου δείχνουν την αγάπη τους».

Ποιο στοιχείο ξεχωρίζεις εσύ ο ίδιος στο παιχνίδι σου;

«Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και να έχω την μπάλα στα πόδια μου. Είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να τρέχω αρκετά και πιστεύω ότι είμαι καλός να έχω την μπάλα στα πόδια μου».

Και το Europa League για εσένα είναι μία καινούργια εμπειρία. Τώρα η ομάδα έχει συνεχόμενα ματς, πως τα περιμένεις αυτά;

«Δεν θέλω να ασχοληθώ τώρα με το Εuropa Leeague γιατί την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι και αυτό θα πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας και αυτό είναι το μόνο που έχω και εγώ στο μυαλό μου».

Ο κόσμος λέει ότι ο Καμαρά είναι ο νέος Τουρέ…

«Είμαι χαρούμενος που είμαι μαζί με τον Τουρέ. Είναι παίκτης που έχει πολλά να δώσει. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να εκμεταλλευτώ την παρουσία του. Μου μαθαίνει πολλά πράγματα και αυτό θέλω να το εκμεταλλευτώ και να συνεχίσω να μαθαίνω απ’ αυτόν».

Για το πρότυπό του:

«Ο Τουρέ».

Έχεις προλάβει να δεις καθόλου την Αθήνα;

«Από μεθαύριο ίσως να προλάβω να δω κάτι».

Πόσο δύσκολο ήταν τελικά να περάσει ο Ολυμπιακός την Μπέρνλι και να μπει στους ομίλους;

«Πιστεύω πως το πιο σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να κερδίζεις τα εντός έδρας παιχνίδια. Κάναμε καλή δουλειά σε αυτό το ματς στο Καραϊσκάκη και αυτό μέτρησε αρκετά για τη συνέχεια».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button