ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόταση σε Τζέιμς!

timthumb
Την τελική απάντηση του δαιμόνιου Αμερικανού γκαρντ της Λαμποράλ Κούτσα περιμένουν στον Ολυμπιακό.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Μίκ Τζέιμς επιχειρούν στον Ολυμπιακό!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Βασίλη Σπανούλη και την προσθήκη του Κεμ Μπιρτς, θέλουν να κάνουν ακόμα δύο σημαντικές κινήσεις για να ολοκληρώσουν ουσιαστικά το ρόστερ τους, ενώ πάντα στο μυαλό τους υπάρχει και η υπόθεση του τρίτου σέντερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν θέσει ως πρωταρχικό τους στόχο την ενίσχυση της περιφερειακής τους γραμμής μ’ ένα ποιοτικό σουτερ, με τον Αμερικανό γκαρντ της Λαμποράλ Κούτσα να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία του παίκτη, που θέλει να φέρει στο Λιμάνι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο 26χρονος άλλοτε παίκτης του Κολοσσού πέραν από το εκπληκτικό σουτ που διαθέτει, μένει ελέυθερος από την ομάδα της Βιτόρια και όπως λένε στον Πειριαά έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, ώστε να πλαισιώσει ιδανικά τον Βασίλη Σπανούλη καιαν συνθέσει ένα ακαταμάχητο δίδυμο με τον αρχηγό του Θρύλου!

Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει την πρότασή τους και αναμένουν να δουν την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ φυσικά στο μικροσκόπιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου περνούν κι άλλοι παίκτες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button