ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πρόταση Ολυμπιακού για Αλεσαντρινί!»

yan_9212_0

Για επίσημη κρούση των πρωταθλητών Ελλάδας προς τον 27χρονο μεσοεπιθετικό της Μαρσέιγ έκανε λόγο μέσω των social media  ρεπόρτερ της ομάδας της Μασσαλίας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το όνομα του Ρομέν Αλεσαντρινί «παίζει» όλο και πιο έντονα τον τελευταίο καιρό στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των «ερυθρόλευκων».

Με αφορμή τον ντόρο, που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την περίπτωση του 27χρονο Γάλλου ακραίου χαφ της Μαρσέιγ, ο δημοσιογράφος Ναμπίλ Τζελί ,που ασχολείται εκτενώς με το ρεπορτ΄χζ του συλλόγου της Μασσαλίας αποκάλυψε με μήνυμά του στο twitter ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέθες εκρούση προες την πλευρά του 27χρονου άσου.

Για την ακρίβεια αναφέρει στο μήνυμά του ότι οι Περιαιώτες έχουν καταθέσει προσφορά από τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει το χρονικό διάστημα, που έχει γίνει η συγκκεριένη κίνηση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Εμείς από την πλευρά μας αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τεχνικός του Θρύλου Βίκτορ Σάντσεθ έχει εισηγηθεί στην διοίκση την αναγκαιότητα ενίσχυσης με παίκτες υψηλού επιπεδου, που θα αγωνιζονται στις πτέρυγες.

Με τον Ρομέν Αλεσαντρινί να συγκαταλέγεται στη συγκεκριμένη κατηγορία ποδοσφαιριστών.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button