ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό

Με πρόστιμα ύψους 10.000 ευρώ τιμωρήθηκαν οι πρωταθλητές Ελλάδας για την συμπεριφορά οπαδών τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

 

 

Λίγες ημέρες μετά την επιβολή της εξοντωτικής απόφασης αφαίρεσης τριών βαθμών και του αποκλεισμού της έδρας για δύο αγωνιστικές ημέρες (σ.σ.. σύν φυσικά το πρόστιμο 90.000 ευρώ) για τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League επέβαλε νέο πρόστιμο στους Πειραιωτες.

Όπως έγινε γνωστό, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10. 000 ευρώ για συμπεριφορά οπαδών της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την 21η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/02/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 11/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button