Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό!»

Τις υψηλές βλέψεις και φιλοδοξίες του για το 2017 εξέφρασε ο Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό του για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Τον ενθουσιασμό του για τις συνθήκες που έχει συναντήσει στον Ολυμπιακό,φανέρωσε ο Αντρέ Μάρτινς

Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Record δεν έκρυψε την ευτυχία του για το γεγονός ότι είναι μέλος της κορυφαίας ελληνικής ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχές του για το 2017, που βρίσκεται προ των πυλών:

«Ήξερα πως ο Ολυμπιακός ήταν η σωστή επιλογή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος μέσος,, για να προσθέσει αναφερόμενος στο πώς προέκυψε ο «γάμος» με τους «ερυθρόλευκους»:

«Μια προσέγγιση είχε γίνει όταν ακόμα ήταν προπονητής ο Μάρκο Σίλβα. Αλλά υπήρξε στασιμότητα με την αποχώρησή του. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων ήρθε η πρόταση, που με ικανοποίησε πλήρως. Αποφάσισα να δεχτώ την πρόκληση».

Ερωτηθείς για την νέα του συνεργασία με τον Πάουλο Μπέντο, ο Αντρέ Μάρτινς είχε μόνο κολακευτικά σχόλια να κάνει

«Είναι καλός τεχνικός με καλές ιδέες. Θα πετύχει πολύ στον Ολυμπιακό».

Όταν ρωτήθηκε για τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ο 27χρονος μέσος υπογράμμισε:

«Έχω αυτό τον στόχο, αλλά δεν θέλω να μου γίνει εμμονή. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ας γίνει φυσιολογικά. Πρώτα από όλα, δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου. Ό,τι άλλο συμβεί από εκεί και πέρα, είναι καλοδεχούμενο».

Τέλος, για το 2017 σημείωσε. «Θέλω να είμαι πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό και να εκπροσωπήσω ξανά την Πορτογαλία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button