ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωταθλητές στο… Telemarketing!

Μπορεί στο γήπεδο να μην τα καταφέρνουν πολύ καλά, αλλά οι “Σύμμαχοι” έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια στον χώρο του Μάρκετινγκ, αφήνοντας πίσω τον… δυστυχή Ολυμπιακό, που δεν είχε να επιδείξει κάτι τόσο δυνατό όσο τα σουπερ προϊόντα των υπολοίπων! Τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να είμαστε και πρώτοι παντού!

Ας αναγνωρίσουμε λοιπόν τους….. τίτλους και ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί:

Μπύρα “Θύρα 13”

Εύλογα η κίνηση αυτή της διοίκησης Φιλιππίδη (ωραίες εποχές) είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους οργανωμένους του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, και όχι άδικα! Η συγκεκριμένη μπύρα έγινε αντικείμενο χλευασμού από τον Ολυμπιακό και το σύνολο των ομάδων γενικότερα.

Όλα αυτά σε μία περίοδο που ο τότε πρόεδρος του Παναθηναϊκού δήλωνε πως ήταν έτοιμοι να την πιούνε (τη μπύρα)!

Σοκολάτα γάλακτος ΑΕΚ

ΟΚ, αυτό το προϊόν δεν ήταν τόσο ικανό να προκαλέσει ιδιαίτερο κύμα γέλιου στους αντιπάλους, αλλά βρέθηκαν εκείνοι οι… κακοήθεις που συνδύασαν την κυκλοφορία της σοκολάτας με το γεγονός ότι έπρεπε να “γλυκαθούν” οι της ΑΕΚ από τις ποδοσφαιρικές πίκρες!

Και φτάνουμε στο απόλυτο!!! Κρατηθείτε!!!

Το δεξί χέρι της νοικοκυράς στο σπίτι είναι οι τοστιέρες, οι φραπεδιέρες, τα μίξερ, οι βραστήρες! Ο ΠΑΟΚ τα έφερε και αυτά! Οι οικιακές συσκευές απέκτησαν πλέον το δικό τους χρώμα και τα τοστ βγαίνουν ψημένα με το σήμα του ΠΑΟΚ! Όμως τι να σου κάνουν μερικές συσκευές μπροστά σε αυτό που θα δείτε τώρα…

Πίτσα σπέσιαλ με γεύση… ΠΑΟΚ! Έγραψε! Καλή όρεξη!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button