ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Προχωράμε βήμα-βήμα»

Το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια των τελικών απέναντι στην Βουλιαγμένη έδωσε αποκλειστικά στο Redaroume.gr ο τεχνικός της ομάδας πόλο γυναικών Χάρης Παυλίδης.

 

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έκανε το βράδυ της Παρασκευής το πρώτο πολύ καθοριστικό άλμα για την κατάκτηση του «παρθενικού» και ιστορικού νταμπλ, χάρη στην ευρεία της νίκη με 13-7 επί της Βουλιαγμένης.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών όλων αυτών των χρόνων ο, ο Χάρης Παυλίδης μίλησε αποκλειστικά στο Redaroume.gr για την καθοριστική συνέχεια των τελικών απέναντι στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων, στις οποίες ο Θρύλος χρειάζεται δύο ακόμη νίκες, ώστε να στεφθεί πρωταθλητής για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν:

«Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας σε αυτή τη σειρά των τελικών. Η ροή των αγώνων όμως είναι αδιάκοπη και πρέπει να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά Προχωράμε βήμα – βήμα. Η σκέψη και η προσοχή μας τώρα είναι αποκλειστικά στραμμένη στον δεύτερο τελικό της Κυριακής. Θα πρέπει να μπούμε πολύ αποφασιστικά.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ματς, όπου θα πρέπει να παρoυσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτό που πρέπει να έχουμε είναι υπομονή και να μην παρασυρθούμε από τον αντίπαλο. Όλα τ’ άλλα θα έρθουν μόνα τους»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button