ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προς Σταντάρ Λιέγης ο Καρσελά

Ήταν ένας από τους παίκτες που σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε τις προσδοκίες εκείνων που τον εμπιστεύτηκαν και τον έφεραν στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Μεντί Καρσελά που βρίσκεται και με τα δύο πόδια πλέον στην έξοδο του Ρέντη.

Με τους  Βέλγους ωστόσο να εμφανίζονται σίγουροι για την επιστροφή του στη Σταντάρ Λιέγης ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Τα λεγόμενα μάλιστα τον Βέλγων μπορούν να έχουν βάση, αφού ο Καρσελά πριν μερικές μέρες βρέθηκε στο ματς της Σταντάρ Λιέγης με τη Σιντ Τρούιντεν και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του.

Η παρουσία του Καρσελά στο παιχνίδι της Σταντάρ δεν ήταν τυχαία καθώς ήδη τα βελγικά δημοσιεύματα θεωρούν πολύ πιθανή την επιστροφή του εκεί. Νέα ρεπορτάζ από το Βέλγιο αναφέρουν ότι τόσο ο Καρσελά όσο και η Σταντάρ επιθυμούν τη συμφωνία, η οποία δεν θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Ακόμα οριστικό deal δεν υπάρχει, αλλα τα πράγματα θα απλοποιηθούν από τη στιγμή που ο παίκτης λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button