ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προς παραμονή στο λιμάνι η Εγκενς

Με την άφιξη του Χάρη Παυλίδη στην Ελλάδα   πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε ο σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας. Την Παρασκευή έγινε το πρώτο μπαμ  με  την άφιξη της Γκόφερς, ενώ όπως μαθαίνουμε πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό είναι η Μόνικα Εγκενς.

Η Καναδή παίκτρια που πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις με το ερυθρόλευκο σκουφάκι την περσινή χρονιά έπεισε τον Χάρη Παυλίδη και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα της στον Θρύλο. Αλλωστε ήταν από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της ομάδας και στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην Βουλιαγμένη .

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο  πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η παραμονή της.

Πάντως ο έμπειρος τεχνικός ετοιμάζει σιγά σιγά ακόμα ένα μπαμ καθώς φαίνεται να έχει πείσει να επιστρέψει στην χώρα μας για χάρη του Ολυμπιακού η Ελένη Σωτηρέλη. Η έμπειρη τερματοφύλακας που αγωνίζονταν στην Μεσίνα φαίνεται να εντυπωσίασε τον Παυλίδη που θα κάνει τα πάντα για να την φέρει πίσω.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button