ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προπόνηση και το Πάσχα

Προπόνηση στο ΣΕΦ και το Πάσχα για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις ανήμερα του Πάσχα μετά το ρεπό που είχαν το Μ. Σάββατο (07/04) και πλέον επικεντρώνονται στα δύο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος που ακολουθούν.

Οι Πειραιώτες την Τετάρτη του Πάσχα θα αντιμετωπίσουν αρχικά το Λαύριο, ενώ την Παρασκευή του Πάσχα θα αγωνιστούν στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, λοιπόν, θέλει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες τους για αυτές τις αναμετρήσεις πριν ξεκινήσουν τα μεγάλα ματς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος θα δώσουν την ευκαιρία στον Έλληνα κόουτς να δουλέψει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας ενόψει της σειράς με τους Λιθουανούς και έτσι ο Σφαιρόπουλος γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του.

Να σημειωθεί, ότι στην προπόνηση του Πάσχα οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν να δουν και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες, ευελπιστώντας ότι σιγά-σιγά θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις, όντες ετοιμοπόλεμοι να αγωνιστούν στο πρώτο ματς με τη Ζαλγκίρις στις 18 του μήνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button