ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προκλητικοί οι Τούρκοι

Είχε συμφωνηθεί από την Τετάρτη 1η Μαρτίου ότι τόσο από πλευράς Μπεσίκτας, όσο και από εκείνη του Ολυμπιακού δεν θα υπήρχαν μετακινήσεις οπαδών στα δύο παιχνίδια στο Καραϊσκάκη και στο Vodafone Arena της Κωνσταντινούπολης για λόγους ασφαλείας.

Κι αυτό γιατί και η ίδια η UEFA θεωρούσε τα παιχνίδια ανάμεσα σε ελληνικές και τουρκικές ομάδες “υψηλού κινδύνου”. Χωρίς δεύτερη σκέψη μάλιστα έκανε δεκτά τα αιτήματα των δύο ομάδων για μη μετακίνηση οπαδών τόσο στον Πειραιά απο πλευράς Μπεσίκτας όσο και στην Κωνσταντινούπολη από πλευράς Ολυμπιακού. Η δε τουρκική ομάδα είχε ανακοινώσει στην επίσημη ιστοσελίδα της πως οι ελληνικές αρχές έστειλαν αίτημα στην UEFA ότι δεν μπορούν να φιλοξενηθούν φίλοι της Μπεσίκτας στο Φάληρο στις 9 Μαρτίου για λόγους ασφαλείας.

Ξαφνικά χθες στο φαληρικό γήπεδο έμφανίστηκαν και μάλιστα δίπλα από την θύρα των επισήμων περίπου 100 οπαδοί της Μπεσίκτας, που μόνο για… επίσημους δεν τους έλεγε κανείς!

Οι Τούρκοι οπαδοί, προκαλούσαν διαρκώς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού με άσεμνες χειρονομίες και λεκτικά φωνάζοντας διαρκώς “Istanbul – Istanbul”

Είναι απορίας άξιο το πως βρέθηκαν εκεί και με ενδιαφέρουν απομένει να δούμε είναι ποια θα είναι η στάση της UEFA σχετικά με αυτή τη μετακίνηση, λαμβάνοντας υπόψιν πως η μη μετακίνηση δεν είχε συμφωνηθεί μόνο σε επίπεδο Ολυμπιακού – Μπεσίκτας αλλά και σε επίπεδο ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button