ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Προδόθηκαν» από την άμυνα οι Έφηβοι

e7ffd2_1370959

Την ήττα με 3-2 από την αντίχτοιχη ομάδα της ΑΕΚ γνώρισε η Κ-17 του Ολυμπιακού.

 

Σ’ αγώνα της 6ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-2 από την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και αν και ισοφάρισε με την λήξη του ημιχρόνου δεν μπόρεσε στην επανάληψη να διατηρήσει το βαθμό και να “κυνηγήσει” το τρίποντο.

Στο 14′ ο Κακάμης ανατρέπει τον Μπότο μέσα στην περιοχή και ο Σαρδέλης που αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι “γράφει” το 1-0. Στο 45′ ο Τσερκώνης εκτελεί κόρνερ, ο Γκοτζαμανίδης πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα φτάνει στον Βοϊλη ο οποίος με το κεφάλι ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 51΄ η ΑΕΚ βγαίνει στην αντεπίθεση και ο Σαχσανίδης ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή κάνει με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή το 1-2. Στο 85′ η ΑΕΚ κάνει το 1-3 αφού σε αντεπίθεση που έβγαλε, ο Μπότος σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 89′ ο Τσιριγώτης μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ χάνει μοναδική ευκαιρία ενώ στο 92′ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά μετά από ασίστ του Αντωνόπουλου μειώνει σε 2-3.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Άλλη μια φορά πληρώσαμε τα λάθη μας στην άμυνα. Μας στοίχισε η αδράνεια. Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι”.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Κακάμης (76’ Αντωνόπουλος), Γαλούπης (63’ Μαργαρίτης), Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (63’ Ζιάκας), Τσερκώνης, Βοΐλης, Κατσούκης (56’ Τσιριγώτης), Σταυρόπουλος (50’ Φιτόπουλος).

 

ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Βασιλόπουλος (65’ Λαζάρι), Μπογκντάνι, Κολιμάτσης, Πετρίδης (46’ Σαχσανίδης), Σαρδέλης (46’ Νταούλια), Μπότος, Χριστόπουλος, Τάμπας (46’ Στυλιανόπουλος), Μωραϊτάκης.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button