ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα με «τριάρα» στη Λιβαδειά!

Εκπληκτική η Κ-17 του Ολυμπιακού ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Λεβαδειακού (0-3) αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο κι έκανε «ποδαρικό» με νίκη στο νέο πρωτάθλημα.

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις φετινές επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η πρωταθλήτρια Κ-17 του Ολυμπιακού!

Το νεανικό συγκρότημα του Τάσου Θέου αποδίδοντας καταπληκτκό ποδόσφαιρο, ,επιβλήθηκε 0-3 του Λεβαδειακού  αναδεικνύοντα ςένα μέρος των φοβερών του  ικανοτήτων, χάνοντα ευκαιρίες να φτάσει τον δείκτη του σκορ σε πολύ υψηλότερα επίπεδα.

Το 1-0 σημείωσε στο 26′ με πλασέ ο Ντούλος ενώ στο 56′ το 2-0 έκανε ο Φέκκας με πέναλτι, το οποίο έχασε αρχικά, αλλά στην επαναφορά της μπάλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 3-0 ήρθε στο 77′ με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Γεωργαντή.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Τάσος Θέος μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: “Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση. Κάθε αρχή και ειδικά εκτός έδρας είναι πάντα δύσκολη. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτο το παιχνίδι και δείξαμε καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Βέβαια θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα γκολ και να έχουμε καθαρίσει το ματς από το α’ μέρος. Είμαστε στην αρχή του δρόμου. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη. Είμαστε στον Ολυμπιακό και υπάρχουν πολλές απαιτήσεις απ’ όλους μας. Κάθε ημέρα θα βάζουμε και κάτι νέο και θα διορθώνουμε τα λάθη μας. Αφήνουμε τα λόγια και πάμε στα έργα γιατί μας περιμένει μια δύσκολη σεζόν”.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Γλυνός, Τσακίρης (80′ Ζαχαράκης), Τσέργας (75′ Μούγιος), Μπουλάρι(69′ Μπόνιος) ,Φέκκας (75′ Μπαλωμένος), Ντούλος (59′ Γεωργαντής).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button