ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πουλάει Μιραλάς και… τρέλα η Έβερτον!

Όπως έχει κυκλοφορήσει στον Τύπο τις τελευταίες ημέρες και όπως διαφαίνεται, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα μπει σε συζητήσεις για να διαπραγματευτεί την οριστική μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς από την νέα σεζόν. Κι όπως δείχνουν τα πράγματα, τα νέα μαθεύονται και μαθεύονται πολύ γρήγορα!

Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, οι προθέσεις του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να τα βάζουν στο “τρυπάκι” να ψάξουν την περίπτωση του συμπατριώτη τους και στρέφονται αναπόφευκτα προς την Έβερτον προκειμένου να μάθουν πόσα ζητάει για να παραχωρήσει τον Κέβιν. Όπως γνωστό είναι και το γεγονός πως η Σταντάρ Λιέγης καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα και “έρευνα” που έχει γίνει, τα “ζαχαρωτά” έχουν θέσει ως τιμή αγοράς για τον Κέβιν Μιραλάς τα 10 εκατομμύρια ευρώ! Ποσό το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να βάλει στις συζητήσεις τον Ολυμπιακό αλλά ούτε και την Σταντάρ Λιέγης.

Σίγουρα κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Μιραλάς, αλλά οι απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου σίγουρα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν “τρελές” για την παραχώρησή του!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button