ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ποτέ μου δε συνάντησα χειρότερο είδος από τον Μπέο!»

Τον αποτροπιασμό του για τον Αχιλλέα Μπέο που έχει αναλάβει τον ρόλο του δήθεν εξυγιαντή, φανέρωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς.

 

Την απέχθειά του προς το πρόσωπο του Αχιλλέα Μπέου, με αφορμή τον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός, φανέρωσε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ με μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φανέρωσε να … τον ξεμπροστιάσει, χαρακτηρίζοντάς τον ντελάλη της δήθεν εξυγίανσης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

«Είμαι 35 χρόνια στο ποδόσφαιρο με διάφορες ιδιότητες. Οπαδός, δημοσιογράφος, στέλεχος ΠΑΕ. Ποτέ μου δεν συνάντησα σε αυτή τη διαδρομή χειρότερο είδος απο τον Μπέο.

Ακόμα και τότε που μας έκανε τον γελωτοποιό, καθάριζε τις τουαλέτες και ξεσκόνιζε τα μπατζάκια μας, μου προκαλούσε αηδία.

Είναι πάντα έτοιμος με τη γλώσσα έξω να πεί κατά παραγγελία χοντράδες ή να γλείψει εκεί που έφτυνε. Και τον ξέρει όλη η κοινωνία δεν περιμένει εμένα…

Τώρα έχει το ρόλο του ντελάλη της δήθεν εξυγίανσης. Ότι βρωμιά θέλουν να πετάξουν, την πετάνε με τη γλώσσα του Μπέου. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί μάταια να τιμωρηθεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Θυμάστε παλαιότερα το Πανιώνιος-Ολυμπιακός που δήλωνε ο βαρύμαγκας Μπέος ότι θα βάλει φούστα αν πάνε στο γήπεδο οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ; Πήγαν οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, φούστα δεν ξέρουμε αν έβαλε, αλλά στη συνέχεια λύσσαξε να τιμωρηθούμε.

Τα ίδια κάνει και τώρα με αφορμή τα παραμύθια του παρατηρητή Λασκαράκη της… ΕΠΣ Θεσσαλίας, του οποίου είναι εξομολογητής μάλλον αφού ξέρει ακριβώς πως αισθάνεται και βγαίνει να το πεί στα ραδιόφωνα.

Αυτά γενικά. Τώρα, ειδικά, επειδή αναφέρθηκε σε μένα, να του πω ότι στο Βόλο πηγαίνω όποτε γουστάρω και με όποιον γουστάρω.

Και όχι μόνο στο Βόλο. Παντού.

Όσο για τις ύβρεις; Ε, αυτές είναι παράσημα όταν προέρχονται απο τη γλώσσα του Μπέου…»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button