Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πολύ σημαντικός παίκτης ο Φορτούνης!»

550_334_538758

Στην αδιαμφισβήτητη αξία του διεθνούς μέσου του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Πάουλο Μπέντο, δείχνοντας ότι τον υπολογίζει βάσιμα στα πλάνα του.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στην ποιότητα και τις ικανότητες του Κώστα Φορτούνη δείχνει να ποντάρει πάρα πολλά ο Πάουλο Μπέντο για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova έπλεξε το εγκώμιο του 23χρονου διεθνούς μέσου και MVP  του περυσινού πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη για την ομάδα.

Παράλληλα, ο Μπέντο αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Λάρισα, όπου ο Ολυμπιακός πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος, ώστε να πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη φετινή Super League

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο:

Σας προβληματίζει το γεγονός πως πριν από τα ντέρμπι του πρώτου γύρου, προηγείται ευρωπαϊκός αγώνας για τον Ολυμπιακό; Θα εφαρμόσετε rotation;

«Είναι αλήθεια πως αυτό είναι ένα πρόβλημα στο βαθμό που αποτελεί πρόβλημα για όλους τους μεγάλους συλλόγους, όπως είναι ο Ολυμπιακός, οι οποίοι συμμετέχουν ταυτόχρονα σε πολλές διοργανώσεις. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος με υποχρεώσεις σε τρεις διοργανώσεις. Είναι πρόβλημα γιατί πριν από κάποια παιχνίδια έχουμε λίγο χρόνο για αποκατάσταση μετά τα ευρωπαϊκά ματς. Η αποκατάσταση, όμως, δεν αφορά μόνο τη φυσική κατάσταση. Είναι και η θεωρητική, όπως και η ψυχολογική προετοιμασία. Πιστεύουμε πως οι παίκτες μας είναι ικανοί να καταλάβουν πολύ εύκολα τις ιδέες τις οποίες θέλουμε να εφαρμόσουμε σε κάθε παιχνίδι».

Η ΑΕΛ είναι ο επόμενος αντίπαλός σας. Έχει απολογισμό μία εντός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή και μία ήττα στην Κέρκυρα. Τι εικόνα έχετε για τον αντίπαλό σας;

«Είναι σημαντικό για τους αντιπάλους μας το γεγονός πως παίζουν απέναντι σε μία ομάδα η οποία διεκδικεί τον τίτλο. Τους δίνει έξτρα κίνητρο. Έτσι βγάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντί μας, όπως όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε. Για αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Να μην σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, πέρα από τη δουλειά μας. Πρέπει να είμαστε ποδοσφαιρικά σε ένα υψηλό επίπεδο.

Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Η Λάρισα είναι μία ομάδα η οποία αμυντικά είναι πολύ δυνατή και θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Γιατί κυρίως στο αμυντικό κομμάτι είναι πολύ δραστήρια. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Δε θα είναι καθόλου εύκολο να καταφέρουμε το στόχο μας. Όμως, μόνο αν δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε, θα καταφέρουμε το στόχο μας που είναι οι τρεις βαθμοί».

Ο Κώστας Φορτούνης είναι στα πλάνα σας για τη Λάρισα;

«Για τον Φορτούνη έχουμε ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως φυσικά και τον υπολογίζουμε. Είναι μέρος της ομάδας μας και είναι πολύ σημαντικός παίκτης της ομάδας μας. Πιστεύω στις ικανότητές του και ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Από ‘κει και πέρα, φυσικά και τον υπολογίζουμε και είναι μαζί μας. Το μόνο που απομένει είναι να βελτιωθούν ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού του. Είμαστε σίγουροι πως είναι ένας παίκτης ο οποίος θα μας βοηθήσει σε πολλά παιχνίδια στη διάρκεια της σεζόν».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button