ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Πολύ καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό”

223850

Στην ανωτερώτητα του Ολυμπιακού έναντι του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Αλμπέρτο Μποτία ενώ παραδέχθηκε πως με την νίκη αυτή έκλεισε ιδανικά ο κύκλος των δύσκολων αγώνων που υπήρχαν μέχρι την διακοπή.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Ισπανός στόπερ των πρωταθλητών στην Nova:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πήραμε μια σπουδαία νίκη και τα πράγματα μας έχουν πάει πολύ καλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες που είχαμε δύσκολα ματς. Έτσι έπρεπε να φθάσουμε στη διακοπή. Η ομάδα μας δουλεύει πολύ καλά, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και σίγουρα θα τα πάμε καλά στη συνέχεια. Η κριτική που μας γίνεται δεν μας ενοχλεί και μόνο καλό μας κάνει για να βελτιωνόμαστε», υποστήριξε αρχικά.

Για τη φάση του πρώτου γκολ, όπου κόβει αρχικά τον Λέτο και μετά σκοράρει: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Είναι κάποια πράγματα που συμβαίνουν, τα οποία και να στα πει κάποιος ότι θα γίνει έτσι δεν θα τον πιστεύεις. Είναι όμορφο να σκοράρεις. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, το ότι είναι απρόβλεπτο».

Για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού: «Πιστεύω πως είμαστε πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο, είχαμε καλύτερο έλεγχο της μπάλας, περισσότερη κατοχή. Είμαστε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι με το 3-0 και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τη διαφορά που έχει εντός και εκτός έδρας ο Ολυμπιακός: «Είναι φυσιολογικό, γιατί τα εκτός έδρα ματς που παίξαμε ήταν δύσκολο. Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα των αντιπάλων που έχουν φέρει ισοπαλίες ή έχουν χάσει εκεί. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος, ώστε να είμαστε πρωταθλητές».

Για το χειροκρότημα όλου του γηπέδου: «Όταν κάποιος κάνει καλάτη δουλειά του, ο κόσμος τον χειροκροτάει για να του ανταποδώσει. Είναι κάτι το πολύ όμορφο. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να συνεχίσουμε σαν ομάδα έτσι μέχρι το τέλος».

Για την “κόντρα” με τον Λέτο: «Είναι πράγματα που μένουν στο γήπεδο. Η ένταση την ώρα του παιχνιδιού είναι μεγάλη, ωστόσο αυτά μένουν στο γήπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button