ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολύχρονος, Πρόεδρε των τίτλων! (Videos)

 

Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης κι ολόκληρη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια του εύχεται ολόψυχα τα καλύτερα και πολλές κατακτήσεις τίτλων.

 

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδας έχει την ονομαστική του γιορτή και μαζί του γιορτάζει ολόκληρη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Στο διάστημα των επτά ετών, όπου διαχειρίζεται των τυχών της κορυφαίας ελληνικής ομάδας έφτασε στη κατάκτηση ισάριθμων πρωταθλημάτων και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την ισοφάριση του θρυλικού ρεκόρ της επίδοσης του προκατόχου του Σωκράτη Κόκκαλη από την περίοδο (1997-2003)

Με τις κινήσεις του, αλλά και το όραμά του έχει κάνει τον Ολυμπιακό υπερδύναμη σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι φιλοδοξίες δεν σταματούν μόνο εδώ, αφού πλέον κάθε χρόνο ο Θρύλος αναδεικνύεται πρωταθλητής και μάλιστα πραγματοποιεί εξαιρετικές πορείες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Το μεγαλύτερο επίτευγμά του δεν είναι ότι έχει φέρει τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφαία θέση που κατείχαν ποτέ στην ευρωπαϊκή κατάταξη των συλλόγων. Είναι η γιγάντωση της ομάδας, που έκανε όλους τους άλλους να βρεθούν απέναντί του και με αθέμιτα μέσα να τον πολεμούν διαρκώς.

Όμως, το μόνο που έχουν καταφέρει, είναι να τον γιγαντώσουν και μαζί να κάνουν ακόμη πιο δυνατό και ακαταμάχητο τον Ολυμπιακό!

Τους έχεις διαλύσει, τους έχει εξαφανίσει!

Όλοι εμείς εδώ στο Redaroume, όπως και ολόκληρη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά στον Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη για την ονομαστική του εορτή και πάντα επιτυχίες σε επιχειρηματικό και αθλητικό επίπεδο και ευτυχία σε οικογενειακό.

 

https://youtu.be/WQZ2YFaVcHE

https://youtu.be/m_7Zk8EGq4A

Σχετικά Άρθρα

Back to top button