ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολλά τα παράπονα από τον Μπουκέ

Δεν έφτανε η ατυχία στον Ολυμπιακό, που όντας καλύτερος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Οσμάνλισπορ, δεν έφτανε ο Καρτσεμάρσκας που έβγαζε τα πάντα, ήρθε και η διαιτησία του ανεκδιήγητου Μπουκέ στον Ναό να “δέσει” το γλυκό…

Ο Γάλλος κατέγραψε στο ενεργητικό του πολλά λάθη και αυτά ξεκίνησαν από τα πρώτα κιόλας λεπτα, όταν “φόρτωσε” με κίτρινες Φιγκέιρας και Ρέτσο “δένοντας” τους ουσιαστικά κόμπο για όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Δεν ήταν μόνο οι δυο τους, καθώς ο Μπουκέ δεν ήταν ιδιαίτερα… φειδωλός με τις κάρτες στους ερυθρόλευκος εν αντιθέσει με τους Τούρκους. Ουκ ολίγες φορές “έκλεισε” τα μάτια σε πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, δύο εκ των οποίων προκάλεσαν χτυπήματα σε Φορτούνη και Μάρτινς.

Το μεγαλύτερο “φάουλ” όμως του Γάλλου ρέφερι ήταν στο 86ο λεπτό, όταν δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Σισοκό, παρά επιθετικό φάουλ με καθυστέρηση διόμισι… χρόνων! Σε φάση δηλαδή που υπήρχε πέναλτι, ο Μπουκέ δεν έδωσε τίποτα!

Όπως είναι λογικό, η διαιτησία αυτή προκάλεσε εκνευρισμό στους παίκτες και πολλά παράπονα από τους πρωταθλητές Ελλάδος, ειδικά την στιγμή που παίζονταν τα τελευταία 10 λεπτά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button