ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολλά τα λεφτά, Μπράγκα…

Οι καλές εμφανίσεις του Αχμέντ Χασάν στο φετινό πρωτάθλημα δεν πέρασαν απαρατήρητες και ο Ολυμπιακός είχε φανερώσει τις προθέσεις του σχετικά με την παραμονή του στο Λιμάνι. Βέβαια στην μέση μπήκαν οι αρκετά υψηλές απαιτήσεις της Μπράγκα, που άγγιζαν ένα ποσό το οποίο οι ερυθρόλευκοι δεν φαίνονται “ζεστοί” να δαπανήσουν.

Οι Πειραιώτες μίλησαν με την Μπράγκα, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Αυτό γιατί η Μπράγκα δεν πέφτει από τα λεφτά που ζητάει και ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να χαλάσει, μόνο για να την πληρώσει 4 εκατομμύρια ευρώ! Διότι μετά είναι και τα λεφτά που θα πάρει ο ποδοσφαιριστής, αλλά και η εφορία. Κάτι που σημαίνει ότι όλη η μεταγραφή του Αιγύπτιου επιθετικού θα φτάσει σχεδόν τα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Ποσό το οποίο ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει για τον Χασάν, διότι με αυτά τα λεφτά μπορεί να αποκτήσει έναν πιο δυνατό επιθετικό ο οποίος θα κάνει και μεγαλύτερη διαφορά στο αγωνιστικό κομμάτι τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «A’  Bola» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να δώσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ στην Μπράγκα και δύσκολα θα κάνει κάποια νέα κίνηση. Βέβαια το πρόσθετο στοιχείο που δίνουν οι Πορτογάλοι, είναι πως δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για τον Χασάν ξανά τον Ιανουάριο, διότι το καλοκαίρι του 2020 λήγει το συμβόλαιο του Αιγύπτιου επιθετικού με την Μπράγκα.

Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του Πειραιά αν θέλει θα τον αποκτήσει ελεύθερο για το άλλο καλοκαίρι. Βέβαια αυτό είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει στο μυαλό των “ερυθρόλευκων”. Αυτό που ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή τον Ολυμπιακό, είναι να βρει τον επιθετικό που ψάχνει με τα προσόντα και στοιχεία που θέλει, για να μπορέσει να κλείσει ένα σημαντικό θέμα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button