ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποκουσέφσκι:«Αυτή η διάκριση οφείλεται στους συμπαίκτες μου!»

Στους πρωταθλητές συμπαίκτες του αφιέρωσε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Ελευθερούπολη

Πράγματα και … θαύματα έκανε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, οδηγώντας την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού οδηγώντας την ομάδα των Εφήβων στην εμφατική κατάκτηση του δευτερου συνεχόμνου πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος φόργουορντ αναδείχθηκε MVP του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην Ελευθερούπολη και φυσικά ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδα του τουρνουά.

Στην πεντάδα των κορυφαίων στελέχωσαν οι Βαλάντης Κουρτίδης του Άρη, Ζώης Καράμπελας και Κώστας Κάδρας του Περιστερίου και Λευτέρης Μαντζούκας του Προμηθέα Πάτρας. Την απονομή έκαναν ο γ.γ της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο τεχνικός υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Κώστας Μίσσας.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφκσι δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο και την ατομική διάκριση, η οποία οφείλεται σε όλους τους συμπαίκτες μου. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους διοργανωτές».

Ο Ποκουσέφσκι, που σε δύο από τα 5 παιχνίδια αγωνίστηκε για 5 και 6 λεπτά αντίστοιχα, ολοκλήρωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχοντας κατά μ.ο. 15.4 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, 1.2 κλέψιμο και 2.8 μπλοκ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button