ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ποδαρικό» με 24 γκολ στην Κρήτη!

Με το εντυπωσιακό 24-6 η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού συνέτριψε τον ΝΟ Ρεθύμνου στο Ηράκλειο, κάνοντας ιδανικό «ποδαρικό» στο 2018.

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2018, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 24-6 του Ν.Ο. Ρεθύμνου στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και έκαμψαν με χαρακτηριστική ευκολία την αντίσταση της ομάδας του Ρεθύμνου, στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στο ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/1) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού (18:30). Από κει και πέρα στο παιχνίδι με τον Ν.Ο Ρεθύμνου, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 6-1 στο φινάλε του 1ου οκταλέπτου. Στη 2η περίοδο οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με το επιμέρους 7-0 πήγαν μπροστά με 13-1 στο ημίχρονο. Με το επιμέρους 4-6 που μετέβαλε το δείκτη του σκορ στο 5-19 ολοκληρώθηκε η 3η περίοδος και με το 5-1 του 4ου οκταλέπτο προέκυψε το τελικό 24-6 με το οποίο ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη.

Πρώτες σκόρερ του Θρύλου αναδείχθηκαν η Αλεξάνδρα Ασημάκη και η Ελευθερία Πλευρίτου που σημείωσαν αμφότερες από 5 τέρματα, ακολούθησε με 3 η Άλκηστη Αβραμίδου, από 2 σημείωσαν οι Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, και από 1 οι Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 0-7, 4-6, 1-5

Ν.Ο. Ρεθύμνου: Κυριακάκη, Σαφέτη 1, Καριπίδου Σ., Κυριακάκη, Γαβαλά 1, Γαγάνη, Στρατηδάκη 2, Πέττα , Φαρμάκη 1, Συριανόγλου, Μαλλιαρου, Καριπίδου Β. 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 5, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 5, Μ. Πλευρίτου 2, Έμολο 2, Β. Πλευρίτου 2, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button