ΜΠΑΣΚΕΤ

«Πλέον κοιτάζουμε μπροστά!»

 

Στον στόχο κατάκτησης του τρίτου συνεχόμενου τίτλου επικεντρώνεται ο Έρικ Γκριν δίνοντας το σύνθημα για το 3-0 επί του Άρη και την πρόκριση στους τελικούς των πλέι–οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

 

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final-4  της Κωνσταντινούπολης ανήκει πλέον στο παρελθόν, ωστόσο, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν» για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η επιστροφή του Θρύλου στις εγχώριες υποχρεώσεις τον βρίσκει να φιλοξενεί τον Άρη στον τρίτο ημιτελικό του ΣΕΦ το απόγευμα της Πέμπτης (25/5 – 19:00).

Με τον Έρικ Γκριν να επισημαίνει στο προσωπικό του blog  που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, την ανάγκη ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να σγρέψουν την προσοχή τους στον μεγάλο στόοχ, που έχουν μπροστά τους και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου

Αναλυτικά

«Συγκεντρωμένοι μόνο στον Άρη

Φίλες μου και φίλοι μου ελπίζω όλοι να είστε καλά. Για εμάς, το υπέροχο ταξίδι στην φετινή Ευρωλίγκα τελείωσε και δυστυχώς η τελευταία γεύση ήταν πικρή. Θεωρώ πως κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια φέτος στην Ευρωλίγκα και φτάσαμε να απέχουμε 40 λεπτά από το τρόπαιο. Δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέραμε.

Πλέον, κοιτάζουμε μπροστά που έχουμε τον τελευταίο μεγάλο μας στόχο. Την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Για να φτάσουμε, όμως, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει πρώτα να τελειώσουμε τη σειρά με τον Άρη. Και για να είμαστε ειλικρινείς, ξέρουμε πως από εμάς εξαρτάται η έκβαση του. Εάν εμείς παίξουμε όπως θέλουμε και έχουμε σχεδιάσει, τότε θα κάνουμε το 3-0 και θα προκριθούμε στους τελικούς.

Ο Άρης, όμως, είμαι σίγουρος πως όλες αυτές τις ημέρες προετοιμαζόταν για αυτό το ματς και πιστεύω πως θα αντιδράσει σωστά και θα είναι μαχητικός. Γι’ αυτό πρέπει να δείξουμε το μάξιμουμ συγκέντρωσης και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι έγινε στο Final Four αντιμετωπίζοντας τους αντιπάλους μας με σεβασμό και σοβαρότητα. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε πρόβλημα.

Αυτό λοιπόν που πιστεύω και θεωρώ πως πρέπει να κάνουμε είναι να μην σκεφτόμαστε τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και το τι έγινε στο Final Four. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον Άρη και μόνο εκεί.

Με εκτίμηση,

Έρικ»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button