ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλάνα χωρίς Σεμπά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σεμπά.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ των πρωταθλητών Ελλάδος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε ήδη πριν από το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα και εκφράζονται μάλιστα και φόβοι πως υπάρχει περίπτωση να χάσει κι άλλα ματς.
Από κει και ύστερα, εντός της ημέρας θα φανεί αν ο Εμμανουέλ Εμενίκε θα μπορέσει να δώσει το “παρών” ή έστω να υπολογιστεί στην αποστολή των πρωταθλητών. Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε χθες και σήμερα θα δοκιμάσει να το κάνει. Σε κάθε περίπτωση, ο πρώτος υποψήφιος για την ερυθρόλευκη επίθεση στο ντέρμπι της Κυριακής φέρεται να είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που προέρχεται από μια δαιμονιώδη εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Σίλβιο Προτό θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια και οι “σίγουροι” του ντέρμπι θα είναι οι Ομάρ και Μποτία. Για μία θέση “παίζουν” πολύ δυνατά Σισέ με Νικολάου (δεύτερο στόπερ) και Κούτρης με Φιγκέιρας για την αριστερή πλευρά.
Τα πράγματα από κει και πέρα είναι πιο ξεκάθαρα. Ρομαό – Οτζίτζα θα στελεχώσουν την μεσσαία γραμμή, ο Φορτούνης που δεν ξεκίνησε στο “Καμπ Νου” θα παίξει “δεκάρι”, ο Πάρντο θα κινηθεί δεξιά και πιθανώς ο Ανδρούτσος αριστερά.
Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα και αύριο με την ολοκληρωση της προετοιμασίας των πρωταθλητών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button