ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιο κοντά στον Θρύλο

Ολοκληρώνονται οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ που αποτελεί εδώ και καιρό την προτεραιότητα των Πειραιωτών όσον αφορά την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους.

Μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν ότι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που ίσως και σύντομα να έχουμε και ανακοινώσεις, αν και από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν λέγεται το παραμικρό.

Ο Ολυμπιακός και ο Μπεργκ τα έχουν βρει όσον αφορά τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους (συμβόλαιο 2+1 ετών), αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό της τάξεως του μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και ο 32χρονος διεθνής φορ, ο οποίος σημειωτέον έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Σουηδίας, ζητά 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ίσως αυτή η διαφορά με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων να γεφυρωθεί, αφού και ο Μπεργκ θέλει σύντομα να έχει καταλήξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να μην ψάχνεται μετά τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

«Σύμμαχος» του Ολυμπιακού, επίσης, είναι η επιθυμία της γυναίκας του ποδοσφαιριστή να επιστρέψουν στην Ελλάδα, την οποία λάτρεψαν από το πέρασμα του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό και έχουν αγοράσει και σπίτι στα Νότια Προάστια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button