ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πιο δίκαιο το νέο σύστημα της Ευρωλίγκα»

1320330

Στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η σειρά των αναμετρήσεων της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στις πτυχές, που χαρακτηρίζει τον τρόπο διεξαγωγής της νέας Ευρωλίγκα από την προσεχή αγωνισιτκή σεζόν αναφέρθηκe ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος αναχωρεί για τις ΗΠΑ μαζί με τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας Γιάννη Σφαιρόπουλο για τις ανάγκες του Summer League,  αναφέρθηκε στο νέο σύστημα διεξαγωγής της Ευρωλίγκα, το οποίο χαρακτήρισε σαφώς πιο δίκαιο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το νέο σύστημα διεξαγωγής της Ευρωλίγκας: «Είναι μια νέα εποχή για το άθλημα. Το πρόγραμμα βγήκε χθες, πολύ δύσκολη διοργάνωση, αλλά πιο δίκαιο, πιο ανταγωνιστικό, που θα προσφέρει περισσότερο θέαμα στον κόσμο».

Για το αν η «καυτή» έδρα του Θρύλου παίξει σημαντικό ρόλο: «Οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να στηρίξουν την ομάδα από το πρώτο ματς μέχρι το τελευταίο. Ας μην ξεχνάμε ότι θα υπάρχουν πέντε εβδομάδες με δύο ματς και η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη».

Για το σάλαρι καπ του ΝΒΑ και τον κορμό που έχει διατηρήσει ο Ολυμπιακός: «Έχουμε κρατήσει τον κορμό και από εκεί νομίζω πρέπει να ξεκινάει κάθε ομάδα. Το σάλαρι καπ έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες, γι’ αυτό το σκάουτινγκ και η τεχνογνωσία παίζει σημαντικό ρόλο και ο Ολυμπιακός έχει τις γνώσεις και τις δυνατότητες σε αυτό τον τομέα».

Τέλος, για το ταξίδι στο Λας Βέγκας για το Summer League, τόνισε: «Αύριο θα είμαστε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο Λας Βέγκας. Είναι ένα ραντεβού που γίνεται κάθε χρόνο. Όλοι οι παίκτες και οι ατζέντηδες θα είναι εκεί».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button