ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιανιτζάνι: «Καρδιά του Ολυμπιακού οι Έλληνες παίκτες του»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο Σιμόνε Πιανιτζάνι, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους Έλληνες παίκτες του

Τους κινδύνους που κρύβει για τη ομάδα του η αυριανή (14/3) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, επεσήμανε ο τεxνικός της Αρμάνι Μιλάνο Σιμόνε Πιανιτζάνι μιλώντας με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τους «ερυθρόλευκους»

«Δεν είναι ματς για τα playoffs, καθώς το πρόγραμμα του Ολυμπιακού τού δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια, ακόμη και εκτός έδρας, ενώ οι Έλληνες παίκτες τους είναι η καρδιά της ομάδας και θα πάρουν στην πλάτη τους τον Ολυμπιακό στα κρίσιμα σημεία. Εννοώ τον Σπανούλη, τον Παπανικολάου, τον Πρίντεζη, τον Μάντζαρη, ακόμη και τον Μιλουτίνοφ. Θα πρέπει να παίξουμε με ενθουσιασμό αλλά και ωριμότητα, γιατί ο Ολυμπιακός ποτέ δεν χάνει το ρυθμό του.

Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την άμυνά τους και να εκμεταλλευτούμε τα σημεία στα οποία θα είμαστε καλοί και αποτελεσματικοί. Αυτό δεν θα γίνει στην τύχη, αλλά γιατί έχουμε δουλέψει αρκετά στη δημιουργία αποστάσεων και στο τρανζίσιον. Θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και αύριο για να παραμείνουμε στη διεκδίκηση της πρόκρισης και να χτίσουμε το μέλλον μας μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα», ανέφερε εν όψει του αγώνα της Πέμπτης ο Ιταλός τεχνικός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button