ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Πετάει» για πρωτιά στην Λετονία

Με ξεκάθαρο στόχο την νίκη πρωτιάς απέναντι στην Ρίγα αναχωρεί με προορισμό την Λετονία η αποστολή της νταμπλούχου ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

 

Τα ρέστα της για την κατάληψη της πρωτιάς τους ομίλου της καλείται να παίξει το βράδυ της Πέμπτης (30/11- 19:30) η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τη Ρίγα στη Λετονία στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του Eurocup

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Θρύλου, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του, χωρίς κάποιο απρόοπτο. Το παιχνίδι με την ομάδα της Λετονίας έχει τεράστια σημασία για τον Ολυμπιακό, καθώς με νίκη οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στη φάση των «16», χωρίς να παίξουν αγώνα μπαράζ.

Η Ελένη Καπογιάννη θα έχει στη διάθεσή της για το παιχνίδι με τη Ρίγα τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Παραμένει εκτός η Αφροδίτη Κοσμά που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας της.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει το πρωί της Τετάρτης για τη Λετονία μέσω Φρανκφούρτης, όπου θα δώσει και την τελευταία προπόνησή του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button