ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Πετάει» για Βαρκελώνη ο Θρύλος

Με πολλά όνειρα και βλέψεις για την νέα σεζόν, αναχωρεί την Τρίτη με προορισμό την καταλωνική πρωτεύουσα η αποστολή της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού.

 

 

Με πολλές φιλοδοξίες ξεκινάει το όμορφο ευρωπαϊκό της ταξίδι η ομάδα Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού την Τετάρτη από τη Βαρκελώνη. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελονέτα (25/10) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Champions League.

Kόντρα στην ενισχυμένη φέτος και πιο επιτυχημένη Ισπανική ομάδα, η οποία είχε κατακτήσει το Champions League τη σεζόν 2013-14 και στη συνέχεια το Σούπερ Καπ Ευρώπης και διαθέτει στο παλμαρέ της 17 πρωταθλήματα Ισπανίας, 13 Κύπελλα και 13 Σούπερ Καπ, ο Θρύλος θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Στο ρόστερ της Μπαρτσελονέτα φέτος εντάχθηκαν οι Περόνε, Βρλιτς ενώ διαθέτει μια από τις ισχυρότερες έδρες στην Ευρώπη στην οποία μέχρι στιγμής έχει κερδίσει δυο φορές μόνο η Προ Ρέκο. Την τελευταία τριετία ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε δυο φορές τη Βαρκελώνη, με απολογισμό μια ήττα (12-8, 2013-14) και μια ισοπαλία (7-7, 2014-2015).

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει την Τρίτη (24/10) το πρωί από το «Ελ. Βενιζέλος» και αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button