ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Περιμένω την ευκαιρία μου”

5807a69c1dc5240e588b467cΑποτελεί ένα παίκτη -κόσμημα για το  Ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον  Τσόρι Ντομίνγκεζ , ο οποίος μπορεί να ήταν εκτός αποστολής απο το ματς με τη Γιάνγκ Μπόις  αλλά μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων  τόνισε ότι θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά περιμένοντας την ευκαιρία του. 

«Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ τις αποφάσεις του προπονητή, να δουλεύω σκληρά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το έκανα μέχρι σήμερα και να περιμένω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί,» δήλωσε στο “Πρακτορείο Sport” o επιτελικός μέσος της ομάδας του Πειραιά.

 

Οσο για τον κόσμο που φώναζε το όνομα του:  «Για μένα είναι χαρά που οι φίλαθλοι δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου. Πραγματικά, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γι? αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της, να προκριθεί δηλαδή στους «32» του Europa League. Είμαι ικανοποιημένος γι? αυτό,» ήταν η απάντησή του στο Πρακτορείο Sport κατά την έξοδό του μετά το 1-1 με τους Ελβετούς.

Που αποδίδει την απουσία του στους αγώνες του Ολυμπιακού; «Αυτό είναι μία απόφαση του προπονητή. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ τις αποφάσεις του, να δουλεύω σκληρά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το έκανα μέχρι σήμερα και να περιμένω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί,» σχολίασε ο Ντομίνγκες.

Πόσο εφικτή είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του γκρουπ για την ομάδα του Πειραιά στις 8 Δεκεμβρίου; «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και γι? αυτό στόχος μας είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Θα ταξιδέψουμε στην Κύπρο για να δώσουμε το 100% και να αναδειχτούμε νικητές απέναντι στον ΑΠΟΕΛ,» απάντησε.

Η δική του αγωνιστική απραξία συνδυάζεται πάντως και με των υπόλοιπων συμπαικτών του στο ελληνικό πρωτάθλημα… λόγο της διακοπής του: «Είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να μην αγωνίζονται στο εθνικό πρωτάθλημα κι ενώ την ίδια ώρα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Η διοργάνωση έχει διακοπεί και έχει περάσει τόσος χρόνος, αλλά δεν είναι στα χέρι μας. Όταν αποφασιστεί να αρχίσει και πάλι, τότε θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να αγωνιστούμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button