ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πεντάρα» στον Πλατανιά οι Έφηβοι

Εξαιρετική η Κ-17 του Ολυμπιακού συνέτριψε με 5-0 τον Πλατανιά στα Χανιά και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

 

Ιδανικό «ποδαρικό» στο 2018 πραγμαοτποίησε η Κ-17 του Ολυμπιακού συντρίβοντας με 5-0 τον Πλατνιά στα Χανιά στο πλαίσιο τηε 16ης αγωνιστικής της Super League

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί στο μεγαλύτερο διάσμα της αναμέτησης αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς τους

Το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Φέκκας στο 15’ ενώ στο 18′ ο Εμιλιάνο Μπουλάρι έκανε με σουτ το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αλέξανδρος Γεωργαντής πέτυχε τρία γκολ (58′, 85΄, 90′) και διαμόρφωσε το τελικό 5-0!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Θέος απένειμε τα εύσημα στους παίκτε ςτου είπε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα μας και ξεκινήσαμε με το δεξί στο 2018. Μπράβο στα παιδιά για τη διάθεση και τη νίκη. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός και παίζουμε για να κερδίζουμε. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο”.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Δολαψάκης, Μαρτίνης (65′ Νικόλης), Μποσκουϊδης, Γκοτζαμανίδης (65′ Τασιάς), Γλυνός (60′ Ράμα), Τσέργας, Μουγιός, Φέκκας (76′ Τσαγκαλίδης), Μπουλάρι (60′ Μπόνιος), Γεωργαντής.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button