Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πεντάρα στον ΟΦΗ! (Video)

ÌÇÔÑÏÃËÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÏÖÇ MITROGLOU OLYMPIAKOS - OFI (SUPERLEAGUE 2013-2014)

Σαν σήμερα το 2013 ο Ολυμπιακός χόρεψε … πεντοζάλη τον ΟΦΗ, διασύροντάς τον με 5-1 στον Ναό και συνέχισε την ξέφρενη κούρσα του προς τον 41ο τίτλο στην ιστορία του.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με μία ευρεία νίκη επί του ΟΦΗ, όπως μαρτυράει και το τελικό 5-1, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Πριν από τρια ακριβώς χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» με τον Μίτσελ στην άκρη του πάγκου τους απέδωσαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο κι έχοντας σε τρελά κέφια τον Τζόελ Κάμπελ, σκόρπισαν στους πέντε ανέμους την κρητική ομάδα, συνεχίζοντας τη φρενήρη τους κούρσα προς την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο (!) με τον Λαμπρόπουλο, εκμεταλλευόμενοι αδράνεια των Πειραιωτών, όμως η συνέχεια ανήκε εξ’ ολοκλήρου στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Κώστας Μήτρογλου πήρε τ’ όπλο του και με δύο γκολ (4’, 52′) αποκατάστησε γρήγορα την τάξη φέρνοντας μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό με 2-1.

Ακολούθησαν τα τέρματα των Χολέμπας (58’), Μανιάτη (84’) και Γιαταμπαρέ (86’), ώστε ο Ολυμπιακός να φτάσει με εμφατικό τρόπο στο τελικό 5-1.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Εντινγκά, Σάμαρης (79′ Μανιάτης), Βάις (46′ Γιαταμπαρέ), Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου (65′ Ολαϊτάν).

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζορό, Μιλιάζες, Μακρής, Κάλαϊτζιτς (62′ Όγιος), Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (62′ Κουτσιανικούλης), Φραγκουλάκης, Παπάζογλου (74′ Γκαλέτι).

Θυμηθείτε πώς έφτασε ο Θρύλος σ’ εκείνον τον θρίαμβο επί του ΟΦΗ στο παρακάτω video.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button