ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πεντάρα» στην ΑΕΚ η Κ-14

Εντυπωσιακή η Κ-14 του Ολυμπιακού συνέτριψε τους «κιτρινόμαυρους» για το «Attica Cup».

 

Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της εξαιρετικής δουλειά ςπου γίνεται στο σύνολο τνω τμημάτνω υποδομών, ανέδειξε η Κ-14 του Ολυμπιακού στην αναμέτρησή της με την ΕΚ για το «Attica Cup»

Οι πιτσιρικάδες του Τάσου Πάντου αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, συνέτριαν την ΑΕΚ με το εμφατικό 5-0, κάνοντα ςεπίδειξη δυναμης.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 8′ με τον Χρήστου ενώ στο 30′ και 36′ σκόραρε δις ο Ποιμενίδης και διαμόρφωσε στο 3-0 το σκορ του ημιχρόνου. Στο 52′ ο Μπομπότης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 4-0 και στο 62′ ο Φλώκος το τελικό 5-0.

Ο τεχνικός Τάσος Πάντος είπε μετά από τον αγώνα:

«Η ομάδα αυτή τη νέα χρονιά θα παίξει στο Πρωτάθλημα Super League. Εμείς ως προπονητές οφείλουμε να δουλέψουμε με τα παιδιά και να τους δείξουμε τις δυσκολίες της επόμενης χρονιάς. Υπάρχει καλό υλικό στην ομάδα και τα παιδιά έχουν πολύ όρεξη. Τώρα όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι νομίζω ότι ήταν ένας δικός μας μονόλογος. Μπράβο στην ομάδα μου για την εμφάνιση αλλά η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Στόχος της Ακαδημίας είναι να βγάλει παιδιά για τα μεγαλύτερα γκρουπ αλλά και για την πρώττη ομάδα»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κιοσσές (45′ Αδαμόπουλος), Ρέτσος (53′ Αρβανιτάκης), Γλογοβίτης, Μπομπότης (56′ Μάνδρος), Κατσαούνος, Γιαλεδάκης (25΄Γιαννόπουλος), Σταυρόπουλος, Χρήστου, Φλώκος, Ποιμενίδης (53′ Μπόλης), Αλέξης (55′ Αναστόπουλος).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button