ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πεντάρα» σε Απόλλωνα οι Νέοι

Σαρωτική η Κ-20 του Ολυμπιακού συνέτριψε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 5-1 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη λίγες ημέρες πριν την αναμέτρησή της με την Γιουβέντους για το Youth League.

 

Aυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα λίγες ημέρες πριν φιλοξενήσουν την Γιουβέντους για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Youth League

Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Παύλο Παπαδόπουλο στο 17′ και στο 23′ πέτυχε το πρώτο του γκολ με σουτ του Γιάννη Βάρκα. Ο Απόλλων ισοφάρισε σε 30′ με τον Χρήστο, ωστόσο ο Θρύλος πήρε ξανά σχεδόν αμέσως το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 32′ ο Σταύρος Κουγιός έδωσε ασίστ στον Αλέξανδρο Βοίλη και ο τελευταίος με σουτ πέτυχε το 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι στο 43′ με τον Κωστανάσιο και ο Βοϊλης από τα έντεκα βήματα σημείωσε το 3-1.

Στο 50′ ο Ολυμπιακός αύξησε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 4-1 με τον Νεοφυτίδη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο  Αλέξανδρος Βοϊλης στο 64’ ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ -τρικ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πανάγου, Κουγιός, Παπαδόπουλος, Αγιώτης, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος, Ξενιτίδης (58΄ Τσερκώνης), Βάρκας, Κιρτζιαλίδης (61′ Χατζηιωαννίδης), Βοϊλης (67′ Κατσούκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σταματίου, Παπακωνσταντίνου, Διονέλης, Γεωργακόπουλος, Τζιόλας, Σαβουλίδης, Σαχσανίδης (61′ Κοκκόρης), Κατσάρας (75′ Σωτηρόπουλος), Χρήστου, Σαρρηγιάνης (70′ Γιαούπι), Μεσσήνης.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button