Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πεντάρα» επί του Πανιωνίου! (Video)

Στις 10 Σεπτεμβρίου του 2005 ο Θρύλος ταπείνωσε με 5-0 τους Νεοσμυρνιώτες στο κεκλεισμένων  των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην κούρσα προς την κατάκτηση του νταμπλ εκείνης της σεζόν.

Με μία εντυπωσιακή νίκη επί του Πανιωνίου, όπως μαρτυράει το τελικό 5-0, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συμπληρώνονται 12 χρόνια από την ημέρα, όπου ο Θρύλος με τον Τροντ Σόλιντ στην άκρη του πάγκου του επικρατούσε με χαρακτηριστική άνεση των «κυανέρυθρων» στο «άδειο» λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» και πετύχαινε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο ξεκίνημα εκείνου του πρωταθλήματος, έπειτα το θριαμβευτικό 0-2 της πρεμιέρας επί του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Τον χορό των «ερυθρόλευκων» τερμάτων άνοιξε ο Παντελής Καφές στο 25’, για να έρθει στο 47’ ο Ιεροκλής Στολτίδης με κοντινή κεφαλιά να ζευγαρώσει τα τέρματα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Θανάσης Κωστούλας στο 55’ με τον ίδιο τρόπο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0, ενώ στο 58’ ο Γιάννης Ταραλίδης με όμορφο πλασέ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη του Θρύλου.

Το … κερασάκι στην τούρτα, το πρόσθεσε ο  Αρούνα Μπαμπαγκίντα με πλασέ στο 67’.

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του θριάμβου του Θρύλου στο παρακάτω video.

https://youtu.be/zinFtpvaLaQ

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button