Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πατήστε τους!

1534111

Αποφασισμένοι για θρίαμβο είναι όλοι στον Ολυμπιακό, ενόψει του αποψινού πρώτου ντέρμπι της νέας Α1 κόντρα στον ΠΑΟ (19;00, OS-4).

 

Από το σημείο, όπου τελείωσε την περυσινή του σεζόν στους εκπληκτικούς και συγκλονιστικότερους τελικούς της ιστορίας της Α1 και του χάριαν την κατάκτη του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος ξεκινάει απόψε ο Ολυμπιακός φιλοξενώντας τον Παναθηναϊκό (19:00- OS4)!

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκξίημα της νέας σεζόν, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι από την έκβαση του σημερινού αγώνα θα κριθούν πάρα πολλά όσον αφορά το κυνήγι της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου, που χαρίζει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα επερχόμενα πλέι – οφ.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχουν πεισμώσρει από την άδικη ήττα της πρεμι΄ρας της Ευρωλίγκας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δηλώνου αποφασισμένοι να επιβάλλουν στο παρκέ του ΣΕΦ τον δικό τους νόμο και να πανηγυρίσουν μία νίκη, η οποία με το …καλησπέρα της νέα χρονιάς θα τους θέσει απόλυτο αφεντικό στην κούρσα προς την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου!

Σε αυτή τους την προσπάθεια οι παίκτες του Θρύλου θα τύχουν της  συμπαράστασης του συγκλονιστικού τους κόσμου, ο οποίος προετοιμάζεται να γεμίσει ασφυκτικά κάθε γωνιά΄του ΣΕΦ και να αποτελέσει τον καλύτεορ …έκτο παίκτη της αγαπημένης του ομάδας!

Όπως συμβαίνει παντα, άλλωστε!

Από εκεί και πέρα, εφόσον οι παίκτες του Ολυμπιακού αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες κι ελέγξουν τον ρυθμό τη αναμέτρησης, δεν έχου να φοβηθούν τίποτα και κανένα!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button