ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραδίδουν μαθήματα ανθρωπιάς οι Βετεράνοι του Θρύλου


Ένα πολύ ιδιαίτερο φιλικό παιχνίδι δίνουν την προσεχή Δευτέρα (26/2 – 17:00) οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού στην Μάνδρα σε μια προσπάθεια στήριξης προς τους πληγέντες της περιοχής. 

 

Αγώνα ζωής και ανθρωπιάς δίνουν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και του Πειραιά, για να στηρίξουν τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής.

Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Είναι ευρέως γνωστή η ιδιαίτερη ευαισθησία που έχει επιδείξει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κος. Βαγγέλης Μαρινάκης για τους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας τους οποίους με προσωπικές ενέργειες και όχι μόνο, έχει βοηθήσει τα μέγιστα.

Αξιοποιώντας την πρωτοβουλία του κου Βαγγέλη Μαρινάκη , η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά σε συνεργασία με την επίτιμη ομάδα του Συνδέσμου μας “Βετεράνοι Ολυμπιακού Πειραιώς” θα πραγματοποιήσουν ένα φιλανθρωπικό αγώνα για τους πληγέντες της περιοχής της Μάνδρας.

Αποφασίστηκε να διεξαχθεί Δευτέρα 26 Φλεβάρη στο Δημοτικό Γήπεδο Μάνδρας στις 17.00.

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο κος Βαγγέλης Μαρινάκης, η Δήμαρχος και Ιωάννα Κριεκούκη, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας, μέλη της Περιφέρειας, καθώς επίσης και ποδοσφαιρικοί παράγοντες του Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής της Μάνδρας.
Όλοι μαζί μπορούμε! Μια γροθιά ! Μία Οικογένεια!»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button