ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παράταση στις ανανεώσεις καρτών διαρκείας

Στην απόφαση να παρατείνει κατά μία ημέρα τις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας για την νέα σεζόν προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Oι “Ερυθρόλευκοι”  ανακοίνωσαν την παράταση μέχρι και αύριο Πέμπτη (13/7) τις 18:00 η διάθεση των καρτών διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους.

Το έντονο ενδιαφέρον των παλαιών κατόχων να ανανεώσουν την μόνιμη θέση τους στον ποδοσφαιρικό Ναό και να ενισχύσουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας είναι τέτοιο, όπου σε καθημερινή βάση οι ουρές που σχηματίζονται, να είναι ατελείωτες!

Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας στην προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν το κοινό αποφάσισαν να δώσουν παράταση μίας ημέρας στις ανανεώσεις καρτών.

Έτσι, η διάθεση για τους παλαιούς κατόχους θα συνεχιστεί κι αύριο Πέμπτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης των περυσινών κατόχων για ανανέωση των διαρκείας τους θα δοθεί παράταση έως και αύριο Πέμπτη 13/7 από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

 

Την Παρασκευή 14/7 θα μπορούν να αλλάξουν θέση όσοι ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους, ΜΟΝΟ στο γήπεδο Καραϊσκάκη και με την προσκόμιση της απόδειξης και της κάρτας διαρκείας (ένας κάτοχος μπορεί να φέρει και άλλων κατόχων).

Από Δευτέρα 17/7 θα συνεχιστεί η πώληση εισιτηρίων διαρκείας καθημερινά 10:00 έως 18:00.

Επίσης ανανεώσεις και αγορές γίνονται τηλεφωνικά στο 210-4800920 και μέσω Internet στην σελίδα www.olympiacos.org.

Τέλος για τις θύρες 5, 6, 7 συνεχίζεται η πώληση καθημερινά 10:00 έως 18:00.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button