ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Παράδειγμα και ομάδα Final-4 ο Ολυμπιακός!»

Με τα καλύτερα λόγια για τη ποιότητα και τη δυναμική του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ουνικάχα Μάλαγα Χουάν Πλάθα.

 

 

Οι επιτυχίες των τελευταίων ετών που έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός με τις παρουσίες του σε τελικές φάσεις Final-4 αλλά και τις κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων, του έχουν δώσει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει όλους τους αντιπάλους του με μία φυσική αίσθηση υπεροχής.

Παράλληλα, έχιε καταφέρει να αποκτήσει τον σεβασμό σύσσωμης της μπασκετικής Ευρώπης. Εξαίρεση στον … κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο τενχικός της Ουνικάχα Μάλαγα Χουάν Πλάθα, ο οποίος αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τους «ερυθρόλευκους»:

«Απέναντι στον Ολυμπιακό περιμένω έναν αντίπαλο με κίνητρο και φιλοδοξίες που φτάνουν στο Final 4. Είναι ένα τρανό παράδειγμα ανταγωνιστικότητας, ακόμα και αν δεν διαθέτει μεγάλο μπάτζετ. Πάντα βρίσκεται στις υψηλές θέσεις. Ξέρουμε ότι έχουν εξαιρετικούς παίκτες» σχολίασε ο τεχνικός της Ουνικάχα Μάλαγα και συνέχισε:

«Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο και γνωρίζοντας τι θα συναντήσουμε θέλω να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Ο Μπρουκς δεν θα αγωνιστεί τελικά στο ματς και εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Ανεξαρτήτων συνθηκών πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button