ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παπανικολάου: “Τον καλύτερο μας εαυτό”

Απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο και έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στην αναμέτρηση με την Εφές δήλωσε ο  Κώστας Παπανικολάου μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου.

«Η Εφές είναι μία φορμαρισμένη ομάδα ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές του δεύτερου γύρου και για αυτό βρέθηκε στο ΤΟΡ-8. Είναι μία ομάδα με επιθετικό ταλέντο και ψηλά κορμιά, πρώτοι στα αθλητικά ριμπάουντ και της αρέσει το ελεύθερο και γρήγορο παιχνίδι.

Πρέπει να προσέξουμε τα ριμπάουντ και τους αιφνιδιασμούς, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο παιχνίδι που είχαμε στην Τουρκία και χάσαμε. Δεν είναι το ίδιο παιχνίδι με εκεί, αλλά το ζητούμενο είναι να μπούμε σκληρά και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να μην δούμε όλη τη σειρά με τη συγκέντρωση που είχαμε σε όλη τη σεζόν και αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε με το δεξί στα παιχνίδια».

Οσο για το πλεονέκτημα της έδρας: «Παλεύαμε όλη την χρονιά για να προκριθούμε και να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Θέλουμε να έχουμε τη στήριξη του κόσμου σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια και αν τυχόν χρειαστεί να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και σε πέμπτο παιχνίδι. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει σφυρηλατηθεί να έχει την εμπειρία σε τέτοιους αγώνες και είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης και θέλησης να εμφανιστούμε έτοιμοι σε αυτό το επίπεδο. Η φάση αυτή είναι το βήμα για το επόμενο βήμα».

Οσο για τον ρόλο του που δεν αποκλείεται να αναγκαστεί να μαρκάρει τον Ερτέλ:

«Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειαστεί η ομάδα μου σε οποιαδήποτε συνθήκη. Χρειαζόμαστε όλοι στην ομάδα και όσοι είμαστε εδώ να δώσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ. Δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα πράγματα, κάθε συμβολή είναι σημαντική για την έκβαση των αγώνων».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button