ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παντού θα προσκυνάτε τον Ολυμπιακό!

Τι κι αν το νέο τμήμα χάντμπολ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού συστάθηκε πριν λίγους μήνες; Η κυριαρχία του φαίνεται από το καλημέρα πως θα είναι ολοκληρωτική!

Κι αυτό γιατί στο πρώτο ντέρμπι της ιστορίας του χάντμπολ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έγραψε 19-20! Οι ερυθρόλευκοι μέσα στο ΟΑΚΑ “ξέραναν” στο τέλος την Ένωση με γκολ του Αλβανού 30 μόλις δευτερόλεπτα πριν το τέλος και συνέχισαν την τρελή τρελή κούρσα τους στην Handball Premier αήττητοι!

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και με πρωταγωνιστή τον Μυλωνά πήρε προβάδισμα 5-2, φτάνοντας μάλιστα και τη διαφορά στο +4 (8-4). Ωστόσο το πρώτο “μπαμ” ήρθε με ένα σερί τριών τερμάτων με τον Ζαμπούνη να κάνει το 9-7 και τον Αλβανό να απαντά με το 9-8. Με γκολ των Σανίκη και Παπαδιονυσίου διαμορφώθηκε το 11-10 του ημιχρόνου.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν για πρώτη φορά τοπροβάδισμα στο 15-16 και έκαναν το +2 στο 16-18. Η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 18-18, ενώ ο Χόγκας απάντησε στο γκολ του Τζηρά για την εκ νέου ισοφάριση της Ένωσης (19-19) δύο λεπτά πριν το τέλος.

Στο τέλος έμελλε να γραφτεί η πρώτη θρυλική ιστορία στο ερυθρόλευκο χάντμπολ! Ο Αλέξης Αλβανός, 27 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε πέτυχε το “χρυσό” γκολ για τον Ολυμπιακό χαρίζοντας του έτσι την νίκη προκειμένου να συνεχίσει αήττητος την τρελή του κούρσα στην Handball Premier!

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης 1, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 1, Γεωργιάδης, Χόγκας 3, Ζαμπούνης 1, Π. Νικολαΐδης 4, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Αντωνιάδης, Λόκεν 2, Δομπρής, Βαμβακάς, Βραζάλιτσα, Μυλωνάς 3, Αλικάκος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 2, Τζηράς 1, Καραμπουρνιώτης, Σκρόμπιτς, Στουμπής, Κανδύλας 1, Σανίκης 6, Αλβανός 5, Παπαδιονυσίου 3, Φάμπατς, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button