ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παντοτινός Πρωταθλητής ο μοναδικός λαός του Θρύλου

Την συνηθισμένη τους πρωτιά απολαμβάνουν πανάξια και επίσημα πλέον οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναφορικά με τα εισιτήρια της σεζόν που φτάνει στο τέλος της

Σε μία εποχή όπου ο Ολυμπιακός και ο Διοικητικός του Ηγέτης Βαγγέλης Μαρινάκης βάλλεται από Κυβερνήσεις και … κατευθυνόμενα Μέσα ενημέρωσης, ο πύρινος κόσμος του αποτελεί χρόνια τώρα τη καλύτερη δυαντή ασπίδα!

Ο «πύρινος» λαός του Θρύλου στέκεται πάντοτε στην αγαπημένη του ομάδα αποτελώντας τον «δωδέκατο» παίκτη, δείχνοντα ςτη τεράστια δύναμή του.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς απεφίλακτα αποτελεί με διαφορά την πιο θεαματική ομάδα, που αποδίδει εφέτος το πιο ελκυσιτκό ποδόσφαιρο.

Γεγονός το οποίο κρατάει «ζεστό» τον συγκλονιστικό του κόσμο, ο οποίος ακόμη και σε παιχνίδια με μηδενικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως ήταν αυτό κόντρα στην Ξάνθη γεμίζουν στον Ναό και μάλιστα απολαμβάνουν την κάθε στιγμή δημιουργώντας το δικό τους πάρτι στις εξέδρες!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο ματς με την Ξάνθη, οι «ερυθρόλευκοι» έκοψαν 27.614 εισιτήρια, παρά το γεγονός πως δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο.

Έφθασαν έτσι τα 316.095 εισιτήρια στα 15 εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος, με μέσο όρο 21.073.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έχει ένα ακόμη εντός έδρας ματς, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Ακόμη και με (το αναμενόμενο) sold out, δεν πρόκειται να ξεπεράσει σε εισιτήρια τους «ερυθρόλευκους» και φυσικά ούτε το μέσο όρο τους. Δίχως άλλο, είναι μία σημαντική πρωτιά για την ομάδα του Πειραιά και τον κόσμο της, καθώς καταγράφεται σε μία σεζόν όπου μένει μακριά από τους τίτλους.

Σε 14 ματς στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έχει κόψει 253.583 εισιτήρια με μέσο όρο 18.113.

Η περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ έχει διαθέσει 118.521 εισιτήρια με μέσο όρο 9.877, ενώ ο Άρης έχει κόψει περισσότερα εισιτήρια από την ΑΕΚ (126.926) αλλά με χειρότερο μέσο όρο (9.066). Ο Παναθηναϊκός είναι στην 5η θέση με 88.835 εισιτήρια και μέσο όρο 8.076.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button