ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πανηγυρική αθώωση για Κουντούρη

Ομόφωνα αθωώθηκε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και εκ των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ  αναφορικά με την υπόθεση «Koriopolis».

Ακόμη μία πανηγυρική αθώωση για στέλεχος της οικογένειας του Ολυμπιακού μπροστά στον λυσσαλέο και βρώμικο πόλεμο που δέχεται ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας, έλαβε χώρα την Τετάρτη (28/2)

Ο λόγος για τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κι εκ των Αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος αθωώθηκε ομόφωνα από την υπόθεση του «Koriopolis», η οποία είχε ξεκινήσει από τις 21 Οκτωβρίου 2016 και ολοκληρώθηκε σήμερα, Τετάρτη!

Οι κατηγορίες που είχαν κατασκευαστεί, κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύγος, με τον εκπρόσωπο του διοικητικού ηγέτη του Ερασιτέχνη Σταύρο Γεωργόπουλο να δηλώνει τα εξής:

«Άλλη μία πανηγυρική δικαίωση για έναν διοικητικό παράγοντα του Ολυμπιακού, ο οποίος κατηγορήθηκε με μεθοδευμένα ψεύδη και παραπέμφθηκε αδίκως, καθώς η εμπλοκή του βασίστηκε σε παραποίηση του περιεχομένου των συνομιλιών του.

Όσοι είχαν πρόσβαση στη δικογραφία γνώριζαν ότι ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και Πρόεδρος του Ερασιτέχνη είναι αθώος. Η Απόφαση του Δικαστηρίου ήλθε απλώς ως τυπική επιβεβαίωση.

Αυτό που θα έπρεπε, ωστόσο, να μας προβληματίσει ως κοινωνία είναι η ανεπίγνωστη διαπόμπευση και ο άδικος στιγματισμός που υφίσταται κάθε κατηγορούμενος μέχρι να αθωωθεί.

Καλή συνέχεια στο υπερπολύτιμο για την κοινωνία έργο του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, στις Ακαδημίες του οποίου έχουν βρει υγιές καταφύγιο χιλιάδες παιδιά».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button