ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανεύκολα ο Ολυμπιακός στο Final-4

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Θρύλος συντρίβοντας τον Εθνικό με 9-2 και προκρίθηκε στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το εισιτήριο της πρόκρισης στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε ο Ολυμπιακός επικρατώντας πανεύκολα του Εθνικού με 9-2 στο «Παπαστράτειο»

Οι πρωταθλητές έκαναν επίδειξη δύναμης και σε κανένα σημείο της αναμέτρηση δεν επέτρεψαν στον συντοπίτη να αμφισβητήσει την ανωτερότητα τους.

Με «όπλο» την πολύ πιεστική τους άμυνα, αλλά και τις καλές του επιλογές στην επίθεση,  οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνάντησαν κανένα απολύτως πρόβλημα να φτάσουν στην επιβλητική νίκη και την πρόκριση για το Final-4
.
Εκεί, όπου θα διεκδικήσουν την μοναδική εγχώρια Κούπα, που έχουν απωλέσει στο πέρασμα των πέντε τελευταίων χρόνων.

Κυρίαρχος σε άμυνα και επίθεση

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και συγκεντρωμένα στο παιχνίδι. Στο αμυντικό κομμάτι δεν άφησε τον Εθνικό να εκδηλώσει ουσιαστικά επίθεση, με την μπάλα να μένει στα χέρια των παικτών του στη λήξη των 30 δευτερολέπτων, ενώ επιθετικά άρχισε με δυο στα δυο από τη θέση του φουνταριστού, με τους Μπούσλιε και Μουρίκη να διαμορφώνουν το 2-0. Ο Γιάννης Φουντούλης με πολύ όμορφη εκτέλεση ανέβασε τη διαφορά στα τρία γκολ ενώ ο Μπούσλιε, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-0. Το 5-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου, γράφτηκε από το Νικολαϊδη, σε ακόμα μια εύστοχη προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» από τη θέση του φουνταριστού. Λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου, ο Κροάτης αμυντικός του Ολυμπιακού, σημείωσε το τρίτο προσωπικό του γκολ και διαμόρφωσε το 6-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Άνετα στο Final 4

Η κυριαρχία των παικτών του Θοδωρή Βλάχου δεν αμφισβητήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Ο Μουρίκης πρόσθεσε ακόμα ένα γκολ στην  «ερυθρόλευκη» μηχανή κάνοντας το 7-1, ενώ αν οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν στόχευαν τα δοκάρια (μόνο στο τρίτο οκτάλεπτο είχε έξι, τρία εκ των οποίων στην ίδια φάση), η διαφορά θα είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Το τελικό 9-2 έδωσε, με χαρακτηριστική άνεση, την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης στον Ολυμπιακού. Η τελική φάση θα διεξαχθεί το διήμερο 23 και 24 Μαρτίου στη Χίο. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Άντρο Μπούσλιε, που πέτυχε τρία τέρματα.

Τα οκτάλεπτα:  5-0, 1-1, 1-1, 2-0

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Μπούσλιε (φουνταριστός 6:33), 2-0 Μουρίκης (φουνταριστός 4:51),  3-0 Φουντούλης (περιφέρεια 4:03), 4-0 Μπούσλιε (φουνταριστός 2:28), 5-0 ΝικολαΪδης (φουνταριστός 00:06).

2ο οκτάλεπτο: 5-1 Χονδροκούκης (π/π 6:35), 6-1 Μπούσλιε  (φουνταριστός 1:22).

3ο οκτάλεπτο: 7-1 Μουρίκης (φουνταριστός 7:17), 7-2 Καρούτζος (φουνταριστός 4:00),

4ο οκτάλεπτο: 8-2 Δερβίσης (περιφέρεια 2:49), 9-2 Αργυρόπουλος (περιφέρεια 2:01).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγκε Κόλιανιν): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Χαλυβόπουλος, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 3, Μουρίκης 2, Αργυρόπουλος 1, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς

Εθνικός (Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας, Καρούτζος 1, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Γέμελος. Σκληρός. Μαυρογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button