ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανέτοιμος για τη Σπαντάου

Με πίστη για νίκη που θα του χαρίσει τι εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την γερμανική ομάδα (17:00, ΕΡΤ-2).

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον ημιτελικό του Final 8 του Champions League, που διεξάγεται στη Γένοβα, θα παραταχθεί η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στον προημιτελικό με την Σπαντάου, την Πέμπτη (7/6) στις 17:00 (ΕΡΤ2), στο κολυμβητήριο της Ιταλικής πόλης. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν την Πέμπτη το πρωί την προετοιμασία τους για την αυλαία της διοργάνωσης, όπου απέναντι στην Γερμανική ομάδα θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την διεκδίκηση του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία τους. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον τρίτο τίτλο της φετινής χρονιάς θέλοντας να ολοκληρώσει ένα ιστορικό τρεμπλ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στη Γένοβα αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Πέμπτη 7 Ιουνίου

17:00 Ολυμπιακός – Σπαντάου

18:30 Γιούγκ – Ζόλνοκ

20:00 Έγκερ – Μπαρτσελονέτα

21:30 Ρέκο – Μπρέσια

 

Παρασκευή 8 Ιουνίου

17:00 Ηττημένοι  Ολυμπιακός/Σπαντάου –  Έγκερ /Μπαρτσελονέτα

18:30 Ηττημένοι  Ρέκο/Μπρέσια –   Γιούγκ/Ζόλνοκ

20:00 Νικητές  Ολυμπιακός/Σπαντάου –  Έγκερ /Μπαρτσελονέτα

21:30 Νικητές  Ρέκο/Μπρέσια –   Γιούγκ/Ζόλνοκ

 

Σάββατο 9 Ιουνίου

17:00 Θέσεις 7-8

18:30 Θέσεις 5-6

20:00 Μικρός τελικός

21:30 Μεγάλος τελικός

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button