ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανέτοιμος για την νίκη!

Τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός για θρίαμβο επί της Ντιναμό Μόσχας  έχοντας σύμμαχο τον πύρινο κόσμο του (19:30).

Με πίστη και αποφασιστικότητα για την πρώτη του νίκη στο νέο Champions League πόλο, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ντιναμό Μόσχας (19:30)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας που προέρχονται από την πολύ καλή εμφάνιση και την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Μπαρτσελονέτα με 7-7 στην πρεμιέρα,  υποδέχονται την ισχυρή Ντιναμό Μόσχας στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Π.Καπαγέρωφ» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου. Στόχος του Θρύλου είναι η πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση κόντρα σε μια δυνατή ομάδα η οποία στην πρεμιέρα υποχρέωσε σε ήττα (12-11) την Γιούγκ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

*Στην αναμέτρηση με τη Ντιναμό Μόσχας, ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται την Τετάρτη (8/11), στην είσοδο του Παπαστρατείου από τις 18:00, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button