ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανέτοιμος για την Κούπα!

«Ορκισμένος» για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στα «Δύο Αοράκια» (17:15, ΕΡΤ-1). 

Με την αποφασιστικότητα να …αγγίζει κόκκινο, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ στα «Δύο Αοράκια» στον αποψινό σπουδαίο τελικό (17:15 – ΕΡΤ-1)

Στον Θρύλο θέλουν όσο τίποτε άλλο να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν και να στεφθούν Κυπελλούχοι Ελλάδας για πρώτη φορά έπειτα από διάστημα επτά ετών.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, οι οποίοι επιστρέφουν σε τελικούς Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, καλούνται να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών και να επιβεβαιωσουν την ξεκάθαρη ανωτερότητά τους σε όλα τα επίπεδα απέναντι στην ΑΕΚ

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στα «Δύο Αοράκια» και πλέον είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο ματς με τους «κιτρινόμαυρους»!

Άπαντες έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης συν το γεγονός ότι διακυβεύεται ο πρώτος τίτλος της φετινής απαιτητικής σεζόν και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να φέρουν το βαρύτιμο τρόπαιο στο μεγάλο λιμάνι!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που  δεν θα υπολογίζει  στους μόνιμα τραυματίες Κιμ Τιλί και Δημήτρη Αγραβάνη, έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν στο παρκέ από το πρώτο δευτερόλεπτο με το απαιτούμενο πάθος, πίστη και αγωνιστικότητα, καινα επιδιώξουν να επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους.

Ο έλεγχος του ρυθμού, η πιεστική άμυνα στους περιφερειακούς της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και η μάχη για την κάθε κατοχή, την κάθε διεκδίκηση θα καθορίσουν πολλά όσον αφοά τη έκβαση του τελικού.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button