ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανέτοιμος απέναντι στην ΑΕΚ

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Ολυμπιακός επιστρέψει απόψε το βράδυ στην αγωνιστική δράση όπου αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (14/01, 20:00) στο κλειστό του ΜΕΤΣ για την 12η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Άπαντες βρίσκονται σε πολύ καλή διάθεση και αποφασισμένοι να διευρύνουν το απίστευτο σερί που τρέχουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι πολύ πιθανό στο συγκεκριμένο ματς να κάνει το ντεμπούτο του στη νέα του θητεία στον Θρύλο ο Τόντορ Αλεξίεφ, καθώς και οι Νίκος Σμαραγδής και Γιώργος Παπαλεξίου, τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μετά από τη μεγάλη διακοπή επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πολλοί παίκτες μας είχαν αγώνες με τις Εθνικές ομάδες και χρειάζεται χρόνος για να βρούμε στον κανονικό ρυθμό μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, όπου θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button